Cumhuriyet halk partisi Haberleri

cumhuriyet halk partisi haberleri ve güncel cumhuriyet halk partisi gelişmeleri, cumhuriyet halk partisi ile ilgili tüm video, cumhuriyet halk partisi fotoğrafları ve cumhuriyet halk partisi haberleri Genç Gazete sitemizde


Siyaset

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu ve STK’lar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki çalışma ofisinde ziyaret...

İnegöl

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe yönetimi, hafta sonu beş kırsal mahalleyi ziyaret etti.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için heyecan verici bir açıklamada bulundu.

Bursa

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer’deki seçim ofisi açılışında konuştu.

Bursa

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, meşhur Bursa bıçaklarının tanıtılıp, sunulacak bir yerin olmamasının üzücü olduğu...

İnegöl

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve heyeti, AK Parti heyeti ile çarşıda karşılaştı.

Gündem

CHP yaşanan parti içi anlaşmazlık sonucunda adaylıktan çekilen Fatma Kaplan Hürriyet, yoğun temaslar sonrasında tekrar aday olmaya karar verdi.

Bursa

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimlere katılan Mustafa Bozbey, Bursa Sebze ve Meyve Hali'ndeki esnaflara yönelik önemli bir vaatte bulundu.

Genel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’da, Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in...

Gündem

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olarak görev yaptığı kentte adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Gündem

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yapılan görüşmelerin ardından, partinin tercihi Lütfü Savaş olarak belirlendi.

Gündem

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden aday gösterilmemesi sonrasında açıklamalarda bulundu.