Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için heyecan verici bir açıklamada bulundu. Özel, seçimlerde Antalya'nın önemine vurgu yaparak, uzun süredir bir parti tarafından üst üste kazanılamadığını belirtti. Ancak bu sefer farklı olacağını ve önlerinde tarih yazacaklarına inandığını dile getirdi.

Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı istifa etti Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı istifa etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 gün sonra tarih yazacağız

Özgür Özel'in ifadelerine göre, Antalya'nın siyasi tarihinde kritik bir dönemeçle karşı karşıya olduklarını vurguladı. Özel, "15 gün sonra bir tarih yazacağız, hep birlikte tarihe geçeğiz" diyerek, seçimlerin parti için ve Antalya için büyük bir önem arz ettiğini belirtti. Adayları Muhittin Böcek'in liderliğinde, CHP'nin Antalya'da zaferle tanıştırılacağını ve bu zaferin unutulmazlar arasına geçeceğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 gün sonra tarih yazacağız

CHP Genel Başkanı, partilileri ve Antalyalıları seçim kampanyasına destek olmaya çağırdı. "Partimizi ve adayımızı bir kez daha Antalya’mızda zaferle tanıştıracağız" sözleriyle, büyük bir coşku ve kararlılıkla seçim sürecine odaklanacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 gün sonra tarih yazacağız

Muhittin Böcek ise, Antalya'nın belediye başkanı olarak görev süresindeki başarılarıyla tanınıyor ve halk nezdinde geniş bir destek görmekte. CHP'nin Antalya'da bir kez daha zafer elde etmesi, hem parti için hem de kentin yönetimi için önemli bir kilometre taşı olacak gibi görünüyor. Bu süreçte partinin ve adayın kampanya stratejileri ve vatandaşlara sunduğu projelerin etkisi büyük olacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez ilçesinde düzenlenen "Büyük Antalya Buluşması"na katıldı. Mitingde Antalya'nın Türkiye'nin en önemli turizm ve tarım kenti olduğunu belirterek yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu. Özel, 31 Mart seçimlerinde sandık başında olacaklarını ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için partilerini ve adayları Muhittin Böcek'i zaferle tanıştıracaklarını vurguladı. Antalya'nın dünyanın gözü önünde olduğunu ve herkesin özlediği, ulaşmak istediği bir kent olduğunu belirtti. Ancak, 22 yıldır iktidarın Antalya'ya üvey evlat muamelesi yaptığını dile getirdi.

Özel, en düşük emekli maaşının 10 bin lira olması gerektiğini vurgulayarak Türkiye'nin en acıklı türküsü olduğunu ifade etti. Emeklilere yönelik elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturalarında yüzde 40 indirim talebinde bulundu ve bu konuda çözüm beklediklerini belirtti. Ayrıca, emeklilere 7 bin lira seyyanen zam yapılması gerektiğini ve bu konuda çalışmalarının olduğunu dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, yaşanan pandemi, deprem ve ekonomik krizlere rağmen belediye olarak azimle 5 yıl boyunca hizmet ettiklerini vurguladı. 5 yıl içinde 77 projeyle yola çıktıklarını ve bunların 182'sini tamamladıklarını belirtti. Ancak, daha fazlasını yapmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu açıklamalarla, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçimler öncesinde Antalya'nın sorunlarına dikkat çekerek çözüm önerileri sundular ve halka hizmet etme kararlılıklarını vurguladılar.

Kaynak: Haber Merkezi