Geçtiğimiz Aralık ayında çıkış yapan Grand Theft Auto 6 fragmanı, sosyal medya sahneleriyle büyük bir ilgi topladı. Fragmanın en dikkat çeken karakterlerinden biri ise “Floridalı Joker” olarak da anılan Lawrence Sullivan’dı. Joker görünümlü kullanıcı, yaptığı son paylaşımda GTA 6 için yeni bir istekte bulundu.

Floridalı Joker, GTA 6 karakterini seslendirmek istiyor

Saçını mora boyayan ve Joker karakteri gibi giyinen Lawrence Sullivan, ilk olarak Aralık ayında Rockstar Games’e bir istekte bulunmuştu. Buna göre GTA 6 fragmanında benzerini kullandığı iddiasıyla şirkete tazminat davası açacağını söylemiş ve üç günlük bir süre vermişti.

Dava kapsamında Rockstar’dan birkaç milyon dolarlık bir telif hakkı anlaşması talep edeceğini belirtmişti. Dava süreci henüz başlamamış olsa da, Sullivan’ın Rockstar’a yeni bir teklifi bulunuyor gibi görünüyor. TikTok’ta yayınladığı videoda, GTA 6’da daha büyük bir karakter olmak istediğini söyledi.

Floridalı Joker’den Gta 6 Için Yeni Teklif!-1

Floridalı Joker, maddi taleplerin yanı sıra yeni GTA’da daha fazla görünmek istediğini dile getirdi. Buna göre oyundaki bir karakteri seslendirmeyi hedeflediğini ve bu karakterin görevlerden birinde olması gerektiğini dile getirdi.

SMC Sürücüler, Kulaklıklardaki Muhteşem Ses Kalitesi SMC Sürücüler, Kulaklıklardaki Muhteşem Ses Kalitesi

Videoda ayrıca şirkete birkaç ay daha tanıdığını, ardından yasal işlem başlatacağını söyledi. Bu süreçte Rockstar’dan herhangi bir dönüş alıp almadığı ise henüz belli değil. Ancak benzerlik konusundaki yasal iddiaları Rockstar’ın başına bela olmayacak gibi duruyor.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK