İnegöl ve Bursa'da 5 Mayıs Pazar Günü Hava Nasıl Olacak? İnegöl ve Bursa'da 5 Mayıs Pazar Günü Hava Nasıl Olacak?

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde evinden çıkan ve o günden beri haber alınamayan 63 yaşındaki Fatma Büyükbaş'ın ailesi, endişe içinde polis ekiplerine başvurdu. Yakın bir geçmişte eşini kaybeden ve psikolojik durumu bozuk olduğu bilinen Büyükbaş'ın bulunması için ailesi ve yetkililer seferber oldu.

Bursa'da Kaybolan 63 Yaşındaki Kadının Ailesi Endişeli

Olay, Yeşilyayla Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Evinden ayrılan Fatma Büyükbaş'tan haber alamayan ailesi, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 63 yaşındaki kadının kaybolması, ailesi arasında büyük endişe yaratırken, yetkililer de konuyla ilgili çalışmalara başladı.

Bursa'da Endişe Verici Kayıp: 63 Yaşındaki Kadından Hâlâ Haber Yok

Ailenin ifadesine göre, Fatma Büyükbaş'ın psikolojik durumunun son zamanlarda kötüleştiği ve kayboluşuyla ilgili endişe verici bir durum ortaya çıktı. Eşiyle yaşadığı acı kaybın ardından daha da içine kapanan Büyükbaş'ın nereye gidebileceği konusunda ailesi büyük bir belirsizlik içinde.

Psikolojik Sorunları Olan Kadın Bursa'da Kayboldu, Ailesi Endişeli

Aile üyeleri, Fatma Büyükbaş'ı gören veya herhangi bir bilgi sahibi olanların derhal polis ekiplerine haber vermelerini istedi. Aynı zamanda, mahalle sakinleri de herhangi bir şüpheli durumu polise iletmeleri konusunda uyarıldı.

Bursa'da Kaybolan 63 Yaşındaki Kadının Akıbeti Belirsiz: Ailesi ve Yetkililer Seferber

Bursa Emniyet Müdürlüğü, kaybolan kadını bulmak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Polis ekipleri, güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek, Büyükbaş'ın gidebileceği yerleri belirlemeye çalışıyor.

Bursa'da Kaybolan 63 Yaşındaki Kadın: Endişe ve Arama Çalışmaları Sürüyor

Aile, kayıp durumuyla ilgili herhangi bir gelişme olması halinde halka hemen bilgi vereceklerini belirtti ve sevdiklerinin sağ salim bulunmasını umut ediyor.