Yaşlı kadın Haberleri

yaşlı kadın haberleri ve güncel yaşlı kadın gelişmeleri, yaşlı kadın ile ilgili tüm video, yaşlı kadın fotoğrafları ve yaşlı kadın haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Mezarlık ziyareti için evden çıkan 82 yaşındaki kadına saldırarak ölümüne neden olan 3 çoban köpeğinin sahibi tutuklandı.

Bursa

Öğle saatlerinde evinden çıkan ve o günden beri haber alınamayan 63 yaşındaki Fatma Büyükbaş'ın ailesi, endişe içinde polis ekiplerine başvurdu.

İnegöl

İnegöl'de yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın, eline aldığı demirle sokaktaki araçlara saldırdı. 

Asayiş

Üzücü trafik kazasında, 78 yaşındaki bir kadın kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına nasıl yansıdı?

Yaşam

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ’nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek dolandırdılar.

İnegöl

Hamidiye Mahallesi’nde meydana gelen acı olayda yaşlı kadın yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

3.Sayfa

Torununun kullandığı bisikletle bahçeye düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

3.Sayfa

Ölen yaşlı kadının kafasından yara aldığının tespit edilmesi üzerine olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı.

3.Sayfa

Apartman dairesinde çıkan yangında 78 yaşındaki kadın hayatını kaybederken, 4 kişi de dumandan etkilendi.

İnegöl

İnegöl Süleymaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda akrebin soktuğu kadın hastanelik oldu.

Türkiye

Yalnız yaşayan 85 yaşındaki Mergube Mavi’den uzun süre haber alamayan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelerek çilingir yardımıyla eve giren...

3.Sayfa

Çorum’da 72 yaşındaki kadının evine giren bir kişi, yaşlı kadına önce cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, sonra darp etti.