Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşanan üzücü trafik kazasında, 78 yaşındaki bir kadın kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına nasıl yansıdı?

Sivas’ın Gemerek ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, yerel topluluğu yasa boğdu. 78 yaşındaki Ayşe Cengiz, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay, sakin bir mahallede gerçekleşti ve kadının son anları yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Detayları ve İlk Müdahale

Olay Yeri ve Kaza Anı

Edinilen bilgilere göre, kaza, Gemerek ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesinde Sivas-Kayseri karayolu üzerinde gerçekleşti. Cengiz, yolun karşısına geçmeye çalışırken, ağır bir kamyonun çarpması sonucu savruldu.

Parkta şüpheli çanta paniği Parkta şüpheli çanta paniği

Acil Servislerin Hızlı Müdahalesi

Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Cengiz, hızla Gemerek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşlı kadın kurtarılamadı.

Gözaltı ve Soruşturma

Kamyon Sürücüsü Gözaltında

Kaza sonrası kamyon sürücüsü, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, sürücünün ifadesi ve kaza anının detayları merak konusu oldu.

kaza kamera yasli kadin (2)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR