Güvenlik kamerası Haberleri

güvenlik kamerası haberleri ve güncel güvenlik kamerası gelişmeleri, güvenlik kamerası ile ilgili tüm video, güvenlik kamerası fotoğrafları ve güvenlik kamerası haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Bir çiftin tarlada çalışırken kenara bıraktığı altın dolu çanta, birden kayboldu. Hırsızlık olarak araştırılan olayda gerçek ortaya çıktı.

Asayiş

İstanbul'da günlerce takip edilen bir şahıs, minibüse bindiği esnada pusuda bekleyen saldırgan tarafından sırtından vuruldu.

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayı güvenlik kamerası kaydetti.

Asayiş

Yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş

Isparta'da meydana gelen ve traktörün ikiye bölünmesiyle sonuçlanan tren kazası, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Asayiş

Kayseri'de yaşanan ve 5 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavga, ünlü şarkıcı Metin Işık ve ailesinin adını gündeme taşıdı. Yeni...

Asayiş

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş

Yürüyüş şeklini beğenmediği bir kişiyi bacaklarından vuran saldırgan, olayın ardından polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Asayiş

Bursa Yıldırım'da, dün gerçekleşen ve 3.5 milyon lira değerinde altın çalınan kuyumcu soygununun zanlıları yakalandı.

Bursa

Bursa Nilüfer ilçesinde yaşanan ve görenleri hayrete düşüren bir olay, site sakinlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Edirne'de meydana gelen şok edici bir trafik olayı, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Alkol etkisi altında olduğu belirlenen.

Asayiş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşanan ve güvenlik kameralarına anbean yansıyan kafa kafaya motosiklet çarpışmasında 3 kişi yaralandı.