Sivas Haberleri

sivas haberleri ve güncel sivas gelişmeleri, sivas ile ilgili tüm video, sivas fotoğrafları ve sivas haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

O ilimizde bir firma, hijyen ve fiyat denetimsizliğine tepki olarak ekmek fiyatını 2 TL'ye düşürdü, vatandaşlar memnun.

Yaşam

Sivas’ın Zara ilçesinde hayırsever bir iş insanı, ölen babası için 40 köyden 40 çiftçiye yulaf tohumu dağıttı.

Asayiş

Sivas’ta boşanma aşamasındaki eşini silahla bacağından vurduktan sonra rehin alan şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kadın & Aile

Sivaslı Mahir Toraman, 55 yaşında, 40 yıldır ot süpürge satışı yapıyor. Teknolojinin ilerlemesiyle ot süpürgelere olan talep iyice azaldı.

Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, daha önce "Bu hizmet değildir" diyerek eleştirdiği hızlı tren ile Sivas'a geldi.

Asayiş

4 Eylül Üniversite kavşağında bugün meydana gelen trafik kazasında, bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı. Kazada 2'si sağlık çalışanı toplam...

Asayiş

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde kundaklanan muhtarın evi yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kültür& Sanat

Sivas’ta aşıklık kültürünü yaşatmak için faaliyet gösteren Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar Şairler ve Halk Oyunları Derneği’nin yıllardır çözüm arayan yer...

Haberde İnsan

Sivas'ın 58 kilometre uzaklığındaki Yıldız Dağı Kayak Merkezi, hafta sonunu fırsat bilen kayak tutkunlarının akınına uğradı.

Asayiş

Sivas'ta cenazeden dönen, cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi. Devrilen otobüs 50 kişiyi taşıyordu, onlarca yaralı var.

Asayiş

Sivas’ta mobilya üretimi yapan Ofisline fabrikasında kaynak işlemi sırasında meydana gelen patlamada 1’i ağır 2 işçi yaralandı.

Türkiye

Sivas'ın Gürün ilçesinde 20 Ocak 2024 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem korkuttu.