Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Samsun'da kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarpan hafif ticari araçta bulunan çift, feci şekilde hayatını kaybetti.

Asayiş

Telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtan, 300 bin TL değerindeki altın ve parayı alıp kaçan dolandırıcı, gerçek polis tarafından...

İnegöl

İnegöl Fevziye Mahallesi'nde bir ormanlık alanda bulunan kulübede gece saatlerinde yangın çıktı.

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayı güvenlik kamerası kaydetti.

İnegöl

İnegöl' de, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'ndaüç otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonucu dört kişi yaralandı.

Yaşam

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan feci kazada, baba ve kızı yaşamını yitirdi; aile üyeleri ve diğer sürücüler yaralandı

Asayiş

Anne, baba ve oğlunun yanarak ölü bulunmasının ardından gerçekleşen cinayet soruşturmasında, katilin gasp ettiği bilezikle borç ödediği ortaya çıktı.

İnegöl

İnegöl Ertuğrul Gazi Mahallesi'nin yeni muhtarı Yıldız Cabir, muhtarlık binasında yaşadığı şokla karşı karşıya kaldı.

İnegöl

İnegöl-Alanyurt yolunda, iftar saatinde meydana gelen trafik kazasında bir hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı, 3 kişi yaralandı.

İnegöl

Kemalpaşa Mahallesi Paşaören Sokak'ta meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yaralandı.

Asayiş

İnegöl’ün Orhaniye Mahallesi’nde yer alan bir kasap işletmesi, sabah saatlerinde motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.

3.Sayfa

Antalya'nın Alanya ilçesinde, İnegöl'den Mersin'e yük taşıyan bir tırın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında feci şekilde...