Alman çiftin karavanı devrildi: 1 yaralı Alman çiftin karavanı devrildi: 1 yaralı

Antalya’nın turistik ilçesi Alanya, bir trafik kazasına sahne oldu. D-400 Karayolu'nda gerçekleşen olayda, bir otomobil ile bir motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı ve kısa süre sonra yaşamını yitirdi. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

4 Nisan günü akşam saatlerinde yaşanan kaza, Alanya'nın yoğun kullanılan D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 NCC 66 plakalı otomobil, Manavgat yönüne doğru ilerlerken, Mehmet Uymaz'ın kullandığı 07 BFA 66 plakalı motosiklet ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Uymaz, yola savruldu.

Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler, otomobil sürücüsü Erhan D.'nin, Mehmet Uymaz'ın ters yöne girdiği belirtilen motosiklete çarptığı anları net bir şekilde gösteriyor. Motosikletin çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak yola savrulması da kayıtlarda yer alıyor.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı Mehmet Uymaz'ı en yakın hastaneye kaldırdı. Burada doktorlar, Uymaz'a müdahale etmeye çalıştı, ancak yapılan tüm çabalara rağmen Uymaz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA