Motosiklet kazası Haberleri

Motosiklet kazası haberleri ve güncel Motosiklet kazası gelişmeleri, Motosiklet kazası ile ilgili tüm video, Motosiklet kazası fotoğrafları ve Motosiklet kazası haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde motosikletin yayaya çarptığı kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Briket yüklü tır motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklette bulunan 4 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken babası ise hayatını kaybetti.

Bursa

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, gece saatlerinde yaşanan bir trafik kazasında önündeki otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yaşam

İstanbul Kabataş'ta yaşanan ilginç kaza, anne ve oğlunu bir araya getirdi; oğluna çarpan anne, kazaya şaşırtıcı bir mizah kattı.

İnegöl

İnegöl'de, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki sürücü de...

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayı güvenlik kamerası kaydetti.

İnegöl

Orhaniye Mahallesi, İnegöl Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki yayaya çarpan motosiklet sürücüsü dahil olmak...

İnegöl

İnegöl Osmaniye mahallesinde yaşanan trafik kazasında bir otomobil ile çarpışan motosikletteki iki genç yaralandı.

İnegöl

İnegöl Hamidiye Mahallesi, Park Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

İnegöl

Mahmudiye mahallesi Anafartalar caddesi üzerinde meydana gelen yaralamalı trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü, arkasındaki yolcu ve bir yaya çocuk yaralandı.

İnegöl'ün Avarlar Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde, Baykut Sokak'ta yaşanan trafik kazasında bir kamyonet ile motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.