Bursa'da o ilçenin belediye başkanı makam aracını satışa çıkardı Bursa'da o ilçenin belediye başkanı makam aracını satışa çıkardı

Marmara ve İç Anadolu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (MARSİFED) aylık Yönetim Kurulu toplantısını İnegöl Genç İş İnsanları Derneği'nin (İGİAD) ev sahipliğinde İnegöl'de gerçekleştirdi. Toplantıda federasyonun ve üye derneklerin faaliyetleri, yapılacak çalışmalar ve yeni projeler değerlendirildi.

MARSİFED Başkanı Osman Akın'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, “Federasyon bünyemizdeki derneklerimizin üyeleri, üretimden istihdama ve ihracata kadar ülkemiz ekonomisine çok önemli katkılar sağlıyor” şeklinde konuştu. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, genel konulara ilişkin değerlendirmesinin ardından İnegöl'deki konkordato söylentilerine değindi. Uğurdağ, “İnegöl, ekonomisi çok güçlü ve dinamik bir şehir. Son 5 yılda sadece 53 firma konkordato başvurusu yaptı ve bunlardan sadece 5-6 tanesi faaliyetine son verdi. Buna karşın konkordato konusu abartılı bir şekilde gündeme getiriliyor.” dedi.

Marsi̇fed Aylık Toplantısını İnegöl'de Yaptı

Toplantının diğer konuğu olan Gürsu Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, belediye olarak yürüttükleri “Yetenekli Kadınlar Projesi” hakkında bilgi verdi ve Federasyon bünyesindeki derneklerle yapılabilecek iş birliklerini değerlendirdi.

Toplantıda MARSİFED'in Dijital Federasyon çalışmaları, Mudanya Üniversitesi ile iş birliği ve üyeler için düzenlenecek etkinlikler ele alındı. Ayrıca 27 Mayıs tarihinde yapılacak Anıtkabir ziyareti konuşuldu.

İGİAD Başkanı İsmail Sülek de dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “İnegöl, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülke ekonomisine artı değer üretmeye ve örnek olmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: bursa.com