Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi'nde bulunan Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sorumluluğundaki sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki İ.B, 15 Ocak'ta kayboldu. Açık kapı sisteminin işlediği sevgi evlerinde bir anda ortadan kaybolan genç kızı bulmak için Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri ivedilikle çalışma başlattı.

Samsun'da Kaybolan 17 Yaşındaki Kız Çocuğu, 19 Gün Sonra Polis Tarafından Bulundu

Kaybolmasının ardından geçen 19 günün ardından, İlkadım ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Parkı'nda polis ekiplerince bulunan İ.B., güvenlik önlemleri altında Çocuk Şube Müdürlüğüne intikal ettirildi. Polis ekipleri, genç kızın bulunmasına dair detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Samsun'da 19 Gün Süren Kayıp Operasyonu Sonuçlandı: 17 Yaşındaki Kız Çocuğu Sağ Salim Bulundu

Öğrenilen bilgilere göre, İ.B.'nin bulunduğu yer ve genel durumu hakkında şu ana kadar açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayın ayrıntılarına ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Polis Çalışmaları Sonucunda Kaybolan Genç Kız, Zübeyde Hanım Parkı'nda Bulundu

İ.B.'nin ailesi ve yakın çevresi, genç kızın bulunmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşarken, olayın nasıl ve ne şekilde sonlandığına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yapacağı bir açıklama bekleniyor.

Editör: İHSAN KURAN