Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 12 Aralık hava durumu tahminlerine göre, ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu çevrelerinde yağışlı geçeceği öngörülüyor. Mersin, Adana, Bingöl, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın doğusunda ise kuvvetli olabilecek yağışlara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

12 Aralık 2023 Salı, Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Bursa'da ise bugün sabah saatlerinde puslu bir hava bekleniyor. Öğleden sonra ise parçalı ve çok bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Hava sıcaklığı en düşük 5°C, en yüksek ise 13°C olarak ölçüldü. Bursa'da bugün yağış beklenmiyor.

12 Aralık 2023 Salı, Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Genel olarak ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik öngörülmezken, güney ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin: https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ? Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz. Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için; 0532 696 30 57

Özellikle akşam saatlerinde Mersin, Adana, Bingöl, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın doğusunda kuvvetli yağışlar beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor. Ayrıca, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülebileceği bildiriliyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57