Meteoroloji Haberleri

Meteoroloji haberleri ve güncel Meteoroloji gelişmeleri, Meteoroloji ile ilgili tüm video, Meteoroloji fotoğrafları ve Meteoroloji haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı...

Bursa

Bursa için 17 Nisan 2024 Çarşamba günü hava durumu oldukça keyifli görünüyor. Meteoroloji raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu.

Gündem

Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, vatandaşları özellikle öğle saatlerinde güneşin dik açıyla geldiği zamanlarda tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Çevre

Adana, Nisan ayının ortalarında beklenmedik bir sıcaklık dalgasıyla karşı karşıya kaldı ve şehir rekor seviyede bir sıcaklıkla mücadele etti.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor

Gündem

MGM'nin son değerlendirmesine göre, yurdun kuzey ve doğu bölgelerinde parçalı bulutlu, bazı yerlerde ise çok bulutlu hava görülüyor.

Bursa

Bursa'da 14 Nisan 2024 Pazar günü için Meteoroloji'den gelen hava tahmini oldukça önemli detaylar içeriyor.

Çevre

Bayram sonrası hafta sonu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerini paylaşıyoruz. Hafta sonu yağış var mı?

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin çeşitli bölgeleri için günlük hava durumu raporunu açıkladı ve bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Türkiye

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sağanak yağışlar sonrası bir iş yeri sular altında kaldı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Bursa

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmini, şehir genelinde Ramazan arefesinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava öngörüyor.