Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri ve güncel Meteoroloji Genel Müdürlüğü gelişmeleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Meteoroloji Genel Müdürlüğü fotoğrafları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

İnegöl ve Bursa'da bugün hava durumu parçalı bulutlu olacak, ancak akşam saatlerinde yağış ihtimali artıyor.

İnegöl

İnegöl’de bu hafta hava durumu yağışlı olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölgede gün boyu sürecek yağmurların beklendiğini duyurdu.

Çevre

Datça'da yaşanan tehlikeli durum, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yapmasının ardından meydana geldi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin çeşitli bölgeleri için günlük hava durumu raporunu açıkladı ve bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Bursa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı rapora göre, termometrelerin göstereceği en yüksek sıcaklık 24 derece olacak.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, Türkiye genelinde birçok bölgede yağışlı hava bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan analizler, ülkenin geniş bir bölümünü etkisi altına alan şiddetli yağış, sağanak ve soğuk bekleniyor.

Türkiye

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge, kar, sağanak ve toz taşınımı uyarısı yaptı. İşte o bölgeler…

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde önemli bir hava durumu değişikliği yaşanacak.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Türkiye genelinde hava durumu önemli bir değişim gösteriyor.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Mart 2024 tarihinde yayımladığı hava tahmin raporu ile ülke genelinde önemli hava değişikliklerine dikkat çekti.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak.