Bursa'da bugün, 12 Nisan 2024 Cuma günü, gökyüzünde bulutlar hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı rapora göre, termometrelerin göstereceği en yüksek sıcaklık 24 derece olacak. Bu sıcaklık, Ramazan Bayramı'nın son gününde Bursalılar için ılıman bir hava beklenmesine neden olacak.

Hafta sonu ise Bursa genelinde hava durumu değişmeyecek gibi görünüyor. Bulutlu ve güneşli gökyüzü, sıcaklıkların yükselmesine devam edecek. Bu durum, hafta sonunu dışarıda geçirmeyi planlayanlar için güzel bir hava olabilir.

5 günlük hava durumu tahminlerine göz atacak olursak

Cumartesi: Bulutlu bir hava devam edecek ve sıcaklıklar artacak.

Pazar: Yine bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların yükselmesi devam edecek.

Pazartesi: Bulutlu ve güneşli bir gün daha olacak. Sıcaklıklar 25 derece civarında seyredecek.

Salı: Bulutlu ve güneşli hava sürüyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Çarşamba: Bulutlu ve güneşli bir gün daha bekleniyor. Sıcaklıklar hafifçe düşebilir ancak hala ılıman bir hava hakim olacak.

Bursa'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu böyle görünüyor. Ancak, hava tahminlerinde değişiklikler olabileceğinden, günlük olarak güncel hava raporlarını takip etmek önemli olacaktır.

Bursa'da Ramazan Bayramı'nın son gününde hava durumu oldukça ılıman ve keyifli geçecek gibi görünüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı rapora göre, Bursa'da gün boyunca parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak. Bu durum, bayramın son gününde insanların dışarıda vakit geçirmelerini ve açık havada aktiviteler yapmalarını teşvik edebilir.

Yaren Leylek ve Nazlı'dan Dört Yavru Sevinci Yaren Leylek ve Nazlı'dan Dört Yavru Sevinci

Sıcaklık açısından da Bursa'da ortalamanın üzerinde bir gün yaşanacak. Termometreler en düşük 16 dereceyi gösterirken, en yüksek sıcaklık ise 24 derece olarak ölçülecek. Bu sıcaklık aralığı, açık hava etkinlikleri için oldukça uygun bir ortam sağlayabilir.

Hafta sonunun ilk günü olan Cumartesi sabah saatlerinde başlayacak olan hava, 10 derece olarak ölçülüyor. Gün boyunca parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü ile birlikte sıcaklık en yüksek 24 derece seviyesine kadar yükselecek.

Bayramın son günü olan Pazar da benzer bir hava durumu bekleniyor. Sabah saatlerinde 11 derece ölçülen sıcaklık, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte en yüksek 24 dereceye kadar çıkacak.

Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi ise hava biraz daha ısınacak gibi görünüyor. Sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülen sıcaklık, gün içinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte en yüksek 27 derece seviyesine kadar çıkacak.

Salı günü ise sıcaklık daha da artacak. Sabah saatlerinde 13 derece ölçülen sıcaklık, gün içinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte en yüksek 31 derece seviyesine kadar yükselecek. Bu yüksek sıcaklıkların dikkate alınarak, güneş ışınlarına karşı önlemler almak önemli olabilir.

Genel olarak, Bursa'da Ramazan Bayramı'nın son gününde ve hafta sonu boyunca hava oldukça ılıman ve keyifli geçecek gibi görünüyor. İnsanlar, bu güzel havayı değerlendirerek sevdikleriyle birlikte zaman geçirebilir ve açık havada aktiviteler yapabilirler.

Kaynak: Tamer Ekimci