Uzun bir süredir beklenen gelişme sonunda gerçekleşti: Nothing, ChatGPT eklentisini cihazlarına entegre etmek için bir güncelleme yayınladı. Geçtiğimiz ay, Phone (2) modeli için bu güncellemeyi duyuran şirket, bir gün önce ise Phone (1) modeli için güncellemeyi sunmuştu. Şimdi ise sıra daha uygun fiyatlı model olan Nothing Phone (2a)'de.

Nothing OS 2.5.5.a güncellemesiyle birlikte, Nothing Phone (2a) artık ChatGPT widgetlarını içeriyor. Bu güncelleme ile kullanıcılar, telefonlarının ana ekranından hızlı ve kolay bir şekilde ChatGPT widgetlarına erişebilecekler. Ayrıca, yeni bir sohbet başlatmak için sesli komut özelliği de sunulacak.

Sonunda Beklenen Oldu! Chatgpt’li Nothing..2

Yeni güncelleme ayrıca kamera özelliklerinde de iyileştirmeler getiriyor. Ana geniş açılı kamerada, düşük sıcaklıklarda beyaz dengesini ve renk yanlılığını ayarlayarak renk tutarlılığı optimize edilmiş durumda. Portre modunda ise belirli kullanıcı cilt tonlarını eşleştirerek HDR sahnelerinde portre parlaklığı iyileştirilmiş.

Ayrıca, güncellemeyle birlikte pil widget'ında pil seviyelerinin görsel gösterimi optimize edilirken, güç tasarrufu modunda aramalar ve bildirimler için titreşimlerin etkin kalmasını sağlayacak geliştirmeler de yapıldı.

Yazılım güncellemelerinin kademeli olarak dağıtılacağı göz önünde bulundurulduğunda, tüm kullanıcıların yeni güncellemeyi aynı anda alamayabileceği unutulmamalı. Ancak, kullanıcılar güncelleme hakkında daha fazla bilgi almak ve güncellemeyi kontrol etmek için cihazlarının ayarlar bölümünü kontrol edebilirler.

Yeni  İş Alanları ve Kazanç Yolları Yeni İş Alanları ve Kazanç Yolları

Sonunda Beklenen Oldu! Chatgpt’li Nothing..3

Kaynak: Haber Merkezi