Güncelleme Haberleri

güncelleme haberleri ve güncel güncelleme gelişmeleri, güncelleme ile ilgili tüm video, güncelleme fotoğrafları ve güncelleme haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Uzun bir süredir beklenen gelişme sonunda gerçekleşti: Nothing, ChatGPT eklentisini cihazlarına entegre etmek için bir güncelleme yayınladı.

Bursa

Türkiye'nin önde gelen kış ve doğa turizm merkezlerinden Uludağ'a erişim sağlayan Bursa Teleferik, çalışma saatlerinde önemli bir güncelleme yaptı.

Teknoloji

Yeni iPadOS ve iOS güncellemeleriyle uyumlu cihazlar açıklandı, ancak beklenmedik şekilde 3 iPad modelinin listeye dahil edilmemesi kullanıcıları şaşırttı.

Teknoloji

Xiaomi, 2024'ün ikinci çeyreğinde yani nisan, mayıs ve haziran ayları içerisinde HyperOS güncellemesi alacak modelleri açıkladı.

Teknoloji

Google Gemini, yanıtlarını kendi tercihlerine göre ince ayarlayabileceği bir güncelleme sunacak. Bu güncelleme ChatGPT'yi üzebilir.

Teknoloji

Twitch mobil uygulaması 2019'dan bu yana en büyük güncellemesini almaya hazırlanıyor. Uygulamanın tüm tasarımı değişecek.

Teknoloji

Instagram platformunda özel mesaj kutusunu çok sık kullanıyorsanız, bugüne kadar başınızı ağrıtan iki önemli konuda Meta firması beklenen güncellemeyi sunmaya...

Teknoloji

WhatsApp'ın yakın zamanda getireceği büyük güncelleme ile birlikte, kullanıcıların profil fotoğraflarının ekran görüntüsünü almasını engelleyen bir özellik.

Teknoloji

Bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanan yeni Windows işletim sistemi sürümünün adının Windows 11 olacağını resmi olarak doğruladı.

Teknoloji

Apple'ın önümüzdeki aylarda yayınlaması beklenen iOS 17.4 ile Kronometre uygulaması için bir yenilik sunulacak.

Teknoloji

Haziran ayında iOS 18 betasını sunmayı planlayan Apple, tüm zamanların en büyük güncellemesi üzerinde çalışıyor olabilir.

Teknoloji

Apple, iOS 17.4 Beta 1 güncellemesini yayınladı ve bu sürümle birlikte yeni emojiler geleceği görüldü. İşte ayrıntılar...