En İyi Vahşi Batı Filmleri

Shane

50'li yıllardan herhangi bir western filmi izlemediyseniz Shane sizim için iyi olabilir. Güzel manzara sinematografisi, heyecan verici hikaye anları ve adı geçen silahşor rolündeki Alan Ladd'in muhteşem performansıyla Shane listemizde.

Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar En İyi Vahşi Batı Filmleri

Mezar taşı

Klasik Hollywood döneminden sonra 90'larda çok sayıda yeni western ortaya çıktı. Wyatt Earp rolünde Kurt Russell, Virgil Earp rolünde Sam Elliott ve Doc Holliday rolünde kariyerinde öne çıkan bir performans sergileyen Val Kilmer gibi kötü şöhretli gerçek batılı figürleri canlandıran bir oyuncu kadrosuyla Mezar Taşı size heyecan verecek bir diğer Vahşi Batı filmi.

Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar En İyi Vahşi Batı Filmleri 1

El Mariachi

Yanlış bir kimlik vakası nedeniyle bir genç, bir uyuşturucu baronunun kiraladığı adamlar tarafından öldürülmek istenir. El Mariachi her yönüyle size cesaret ve heyecan verecek en iyi Vahşi Batı filmlerinin bir diğeri.

Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar En İyi Vahşi Batı Filmleri 3

İneklerin yediği ot yeşil, verdiği süt beyaz, bu nasıl oluyor? İneklerin yediği ot yeşil, verdiği süt beyaz, bu nasıl oluyor?

Kurtlarla dans

Kendinizi gerçekten destansı bir maceraya kaptırmak istiyorsanız Kurtlarla Dans harika bir film. Yönetmen Kevin Costner, aynı zamanda sınırın çok uzaklarında askeri bir göreve çıkmış olan ve yerel bir kabileyle kaynaşmak zorunda olan teğmeni canlandırıyor.Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar En İyi Vahşi Batı Filmleri 4

McCabe ve Bayan Miller

Türün beklenen geleneklerini altüst etmeye çalışan bir başka yenilikçi ve güzel Vahşi Batı filmi olan McCabe ve Bayan Miller, Washington'daki kasabada yaşanan olayların anlatıldığı bir başyapıt. Western filmleini seviyorsanız bu filmlerin hiçbirini kaçırmayın.

Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar En İyi Vahşi Batı Filmleri 5

Kaynak: Haber Merkezi