Yanlış beslenme alışkanlıkları, günümüzde birçok kişinin karşılaştığı ciddi sağlık sorunlarının başında geliyor. Doç. Dr. Muhammed Keskin, özellikle aşırı ekmek, abur cubur ve şeker tüketiminin sağlığımız üzerindeki tehlikelerini sıralıyor.

Sağlık Tehditleri Kapıda

kı

COVID Aşısının O Yan Etkisi Mahkeme Belgelerinde Kabul Edildi : AstraZeneca'dan İtiraf COVID Aşısının O Yan Etkisi Mahkeme Belgelerinde Kabul Edildi : AstraZeneca'dan İtiraf

Yanlış beslenme alışkanlıklarıyla tüketilen besinler, kan şekerini hızla yükseltebilir ve vücudun su dengesini bozabilir. Doç. Dr. Keskin, bu tür yanlış alışkanlıkların ödem, hipertansiyon, çarpıntı, kabızlık, yorgunluk, baş dönmesi ve cilt kuruluğu gibi rahatsızlıklara neden olabileceğini belirtiyor.

Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Hayat

Yanlış beslenme alışkanlıkları, vücuda ağır bedeller ödetiyor. Ancak bu durumu değiştirmek mümkün. Uzman isim, sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığının önemini vurguluyor. Doğru beslenme, vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri almasına yardımcı olur ve birçok sağlık sorununu önlemeye yardımcı olabilir.