Beslenme Haberleri

beslenme haberleri ve güncel beslenme gelişmeleri, beslenme ile ilgili tüm video, beslenme fotoğrafları ve beslenme haberleri Genç Gazete sitemizde


Astroloji-Rüya

Koç burcu çocukları, lider ruhlu ve enerjik yapılarıyla dikkat çeker. Bebeklikten itibaren kendine has özellikler gösterir. İşte koç burcu çocukları...

Sağlık

Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Yeşilyaprak, Ramazan Bayramı’nda tatlı tüketimi konusunda önemli uyarılarda bulundu.

İnanç

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük, oruç tutan kişilerin yedikleri yiyecekler kadar yemediklerinin de çok önemli olduğunu söyledi.

Sağlık

Beslenme Danışmanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Ramazan ayında bağışıklığın da güçlendirilmesi gerekliliğine dikkat çekiyor.

Sağlık

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Çınkır, Ramazan'da sağlıklı bir şekilde oruç tutmanın yolları üzerine önemli bilgiler verdi.

Sağlık

Ramazan ayı, kış mevsimine denk gelmeye başladıkça, oruç tutacakların bağışıklık sistemlerini güçlü tutmaları daha da önem kazanıyor.

Sağlık

Aralıklı orucu duydunuz mu? Aralıklı oruç, sağlıklı zayıflamanın yeni yolu mu? Aralıklı oruç diyetiyle kilolarınızı hızla verebilirsiniz.

Yaşam

Yoğurt, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının önemli bir parçası olarak bilinir ve günlük diyetimizde sıkça yer alır.

Yaşam

Kabak çekirdeği yağının mucizevi faydaları, sağlık üzerinde olumlu etkileriyle bilinmektedir. İşte günde bir kaşık kabak çekirdeği yağı.

Sağlık

Dr. Çakır, çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmenin ve sağlıklı gelişimlerini desteklemenin önemine dikkat çekti.

Sağlık

Ünlü doktor Canan Karatay, sağlıklı yaşam için çörek otu yağını kaşık kaşık tüketme önerisinde bulunarak yine gündeme oturdu. İşte bu...

Sağlık

Uzman Dr. Özlem Sezgin Meriçliler'in yaptığı açıklamalara göre, 20 yaş üstü her yedi kişiden biri diyabet riski altında ve bu...