Göz Alıcı Araçlar ve İlginç Modifikasyonlar

Bursa’da modifiye tutkunları BUTTİM Fuar Alanı’nda bir araya geldi. Etkinlikte, 100’ün üzerinde katılımcı kendi modifiye araçlarını sergiledi. Kalp desenli direksiyonlu otomobiller, air süspansiyonlu TOGG ve egzozlarından alev çıkartan otomobiller, izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Genc Gazete Modifiye Otomobil Oto (7)

Aracında Film Keyfi

Etkinlikte dikkat çeken bir başka olay ise, bir otomobil sürücüsünün aracına bağladığı televizyonda arkadaşlarıyla film izlemesiydi. Bu yenilikçi fikir, etkinlikteki diğer katılımcılar tarafından da beğeni topladı.

Bursa'da kaçan boğa ortalığı birbirine kattı Bursa'da kaçan boğa ortalığı birbirine kattı

Genc Gazete Modifiye Otomobil Oto (5)

“TOGG’un Sedan Modelini Bekliyorum”

TOGG marka otomobiline air süspansiyon yaptıran Hüseyin Karaoğlan, “Herkeste olmayan arabayı yapmayı tercih ettim. Çekilişe ilk katıldık, sonra beklemeye başladık. Otomobili aldığım ilk gün ‘Bu araca air süspansiyon yapmalıyım’ dedim. Yaptırdım ve çevremdeki arkadaşlarımdan olumlu dönüş aldım. TOGG fabrikasından da bizzat olumlu yanıt aldım” diye konuştu.

Karaoğlan, TOGG marka aracını modifiye ederken yaşadığı deneyimlerini ve aldığı olumlu tepkileri dile getirdi.

Genc Gazete Modifiye Otomobil Oto (4)

150 Bin Liralık Yatırım

Otomobiline 150 bin lira harcama yaptığını belirten Sude Duran, “Buraya eğlenmeye geldim. Kadın sürücü olduğum için güzel tepkiler ile karşılaşıyorum, eğleniyorum” dedi. Duran’ın bu ifadeleri, etkinlikte kadın sürücülerin de yer aldığını ve onların da modifiye tutkusuna sahip olduğunu gösteriyor.

Genc Gazete Modifiye Otomobil Oto (3)

Bursa’daki bu etkinlik, modifiye araç meraklılarının bir araya gelerek hem eserlerini sergilemelerine hem de birbirleriyle deneyimlerini paylaşmalarına olanak sağladı.

Genc Gazete Modifiye Otomobil Oto (2)

Editör: Tamer Ekimci