MİT'in, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin askeri tesisleri ve yönetici kadrosunu hedef aldığı operasyon, Mardin'in Nusaybin ilçesinden kaydedildi.

Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu

Hedef Alınan Tesisler ve Yönetici Kadro

Gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK/YPG'ye ait askeri tesisler, sığınaklar, eğitim merkezleri, cephanelikler ve depolar başarıyla vuruldu. Özellikle yönetici kadrosunun bulunduğu bölgelerde büyük zarar verildi.

Operasyonun Gözleri Önünde Yaşandığı Anlar

Nusaybin ilçesinden operasyonun gerçekleştirildiği anlar canlı olarak kaydedildi. Suriye'nin Kamışlı şehrinde bulunan hedeflerin, alevler içerisinde kalması cep telefonu kameralarına yansıdı.

Terör örgütüne ait sığınaklar, eğitim tesisleri, depolar ve cephaneliklerin hedef alındığı operasyon, Mardin'in Nusaybin ilçesinden canlı olarak görüntülendi.

MİT'in başarılı operasyonu ile Suriye'de terör örgütüne büyük darbe vurulmuş oldu. Operasyonun ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi.

Editör: Fırat Çelik