Terör örgütü Haberleri

terör örgütü haberleri ve güncel terör örgütü gelişmeleri, terör örgütü ile ilgili tüm video, terör örgütü fotoğrafları ve terör örgütü haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.

Asayiş

Santa Maria Kilisesi'ne saldıran DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.

Asayiş

DEM Parti'nin yönetici ve meclis üyesi adaylarının da bulunduğu söylenen şahısların, örgütün sözde YPS yapılanması içinde örgütsel faaliyet yürüttükleri.

Bursa

Bursa dahil 5 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-6" Operasyonları kapsamında önemli başarıların elde edildiğini duyurdu.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütü PKK tarafından kullanılan 29 hedefin başarıyla imha edildiğini duyurdu.

Türkiye

DEAŞ'ın Suriye ve Irak'taki saldırılarında kullandığı patlayıcıların tasarımını yaptığı ve örgüt mensuplarına patlayıcı yapımı eğitimi verdiği belirlenen şüpheli sevk edildiği...

Asayiş

MİT'in, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin askeri tesisleri ve yönetici kadrosunu hedef aldığı operasyon, Mardin'in Nusaybin ilçesinden kaydedildi.

Asayiş

Milli Savuma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 4 PKK’lı teröristin Habur ve Silopi’deki Hudut Karakoluna teslim olduğunu açıkladı.

3.Sayfa

PKK/KCK terör örgütü mensuplarının büyük çaplı terör saldırılarında kullanılmak üzere bomba hazırladığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonlarda, 6 el yapımı patlayıcı...