Suriye Haberleri

Suriye haberleri ve güncel Suriye gelişmeleri, Suriye ile ilgili tüm video, Suriye fotoğrafları ve Suriye haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Suriye'nin kuzeyinde devam eden Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde bir askerimiz, acı bir kaza sonucu şehit oldu.

Bursa

15 Şubat itibarıyla açıklanan verilere göre, Bursa'da ikamet eden Suriyeli nüfus, Erzurum ve Artvinlilerin sayısını geride bıraktı.

Ekonomi

Suriye'nin Türk lirası kullanılan bazı bölgelerinde, 20 TL ve 5 TL banknotların kesilip birleştirilerek "yeni" bir 25 TL banknot oluşturulduğu...

Gündem

Hudut Kartalları, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 17 şahsı yakaladı.

Dünya

Bu saldırı, Ürdün'ün kuzeydoğusunda, Suriye sınırına yakın bir bölgede İran destekli radikal militan gruplar tarafından gerçekleştirilmişti.

Dünya

Ürdün'ün kuzeydoğusundaki Suriye sınırında gerçekleşen saldırıda 3 ABD askeri hayatını kaybetti, Kamala Harris İran'ı hedef aldı.

Dünya

Irak ve Suriye'de bulunan ABD askerlerinin konuşlandığı üslere yönelik saldırılar, İran yanlısı Şii silahlı grupların birleşimi olan Irak İslami Direnişi...

Dünya

Irak İslami Direnişi'nin, Suriye'nin Hasake kentinde bulunan el-Şeddadi üssüne roketli saldırı düzenlemesiyle birlikte, bölgedeki gerginlik artmış durumda.

Dünya

İran yanlısı silahlı grupların çatısı altında toplandığı Irak İslami Direnişi, Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu el-Şeddadi üssüne roketli saldırı düzenlendi.

Türkiye

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde saha sorumlularından biri olan Şirvan Hasan'ı Suriye'nin Deyrizor şehrinde düzenlediği başarılı bir...

Türkiye

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Dünya

Katil İsrail ve en büyük destekçisi ABD, Ortadoğu'daki savaşların iki önemli sebebi ve figürü olarak öne çıkıyor.