Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

MSB: "Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi."

Asayiş

Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-30” operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı (Yurt Dışı Firar) "Odacılar" olarak bilinen Organize...

Gündem

Bakan Yerlikaya, 4 ilde gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili olarak basına önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya

Yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilen bir operasyonla, 62 yaşındaki bir hastaya domuzdan alınan genetiği değiştirilmiş bir böbrek nakledildi.

Gündem

İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda 12 işyerinin kurşunlanması suçlarının faillerine yönelik çalışmaların sonuç verdiğini duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son derece önemli bir operasyon olan "Çember-16" kapsamında yürütülen çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

Gündem

Barış Boyun'un liderliğinde faaliyet gösteren ve "Mahzen-24" adıyla bilinen organize suç örgütüne yönelik büyük çaplı bir operasyon düzenledi.

Asayiş

Hakkari'de güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük çapta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyon, terörle mücadele ekipleri tarafından başarıyla tamamlandı.

Türkiye

21 ilde terör örgütü DEAŞ'a gerçekleştirilen BOZDOĞAN-18 operasyonu kapsamında çok sayıda şüpheli yakalandı.

Asayiş

68 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-15” operasyonlarında şüpheli sayısı 878 oldu.

Asayiş

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahur vakti gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi yakalanırken, metamfetamin, esrar ve sentetik hap ele geçirildi.