Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil direğe çarparak adeta ortadan büküldü. Kazada sürücü dahil 4 kişi yaralandı.

Bursa'da uyuşturucu tacirinden şok eden sözler: "Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım?" Bursa'da uyuşturucu tacirinden şok eden sözler: "Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım?"

Korkunç kaza: Direğe çarpan otomobil ortadan büküldü

Olayda, M.A. yönetimindeki 38 M.A. 7419 plakalı otomobilin sürücüsü, Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta ortadan bükülürken, kaza ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Korkunç kaza: Direğe çarpan otomobil ortadan büküldü

Polis ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemlerini alırken, sağlık ekipleri de yaralılarla ilgilenerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralanan sürücü M.A. ve diğer 3 yolcu hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kazanın neden yaşandığına dair detaylı inceleme başlatılırken, polis ekipleri olayla ilgili rapor tuttu. Kazaya karışan şahısların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi verilmezken, olayın şiddeti görenleri dehşete düşürdü. Yol kullanıcılarına dikkat ve güvenli sürüş çağrısı yapıldı.

Editör: İHSAN KURAN