Mert Gürenç'in Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden aktardığına göre, lise öğrencisi olan gençler arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartışma, gerçek hayatta feci bir kavgaya dönüştü.

kiz meselesi (1)

Aynı okulda eğitim gören gençlerin kız meselesi yüzünden sosyal medyada tartışmaya başlamaları, kısa süre içerisinde büyük bir olaya dönüştü.

Ne Oldu O Gece?

Sosyal medyada yaşanan tartışmanın ardından buluşan gençler arasında M.S. isimli genç, gruptaki diğer gençler tarafından feci bir şekilde darp edildi. O anlara tanık olan bir başka genç tarafından kaydedilen görüntülerde, M.S.'ye saldıran iki kişinin olduğu, daha sonra bu saldırganlara bir kişinin daha dahil olduğu görüldü. Saldırganların M.S.'ye tekme attığı, defalarca vurduğu ve hakaret ettiği anlar kameralara yansıdı.

kiz meselesi (2)

Olayın Kritik Anı

Görüntülerde M.S.'ye iki kişinin saldırdığı, daha sonra saldırganlara bir gencin daha dahil olduğu, M.S.'yi tekmeledikleri ve defalarca vurdukları görüldü. Aynı zamanda görüntülerde M.A.G.'ye küfür ve hakaret edildiği de duyuldu.

kiz meselesi (3)

Şüpheliler Yakalandı

Feci şekilde darp edilen ve bıçaklanan M.S. hafif şekilde yaralanırken, olaya karışan şahıslar olay yerinden kaçtı.

kiz meselesi (6)

"Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu "Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu

Kocaeli polisi, yaşanan bu olayın ardından harekete geçerek, M.S.'yi darp eden ve bıçaklayan şüphelilere yönelik başlattığı operasyonla, M.A.G., A.E.T., Y.I., D.Ç. isimli kişileri kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı.

kiz meselesi (5)

Şimdi gözler, bu olayla ilgili yürütülen soruşturmanın sonuçlarında... Kocaeli Çayırova'da yaşanan bu olay, gençler arasındaki sosyal medya kavgalarının ne denli tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

kiz meselesi (7)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR