Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl Alanyurt bölgesinde, dolandırıcılık suçundan uzun süredir aranan şüpheli İfe S., polis ekipleri tarafından yakalandı.

İnegöl

İnegöl'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan bir şahıs, narkotik polisinin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Terör örgütü FETÖ’ye yönelik, 30 şehirde 5 gündür devam eden ‘Kıskaç-10’ operasyonları çerçevesinde 91 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İnegöl

İnegöl Huzur Mahallesi'nde akrabalar arasında çıkan ve demir çubukların kullanıldığı şiddetli kavgada 4 kişi yaralanırken, 2 kişi polis tarafından gözaltına...

Asayiş

"Görev verilerek filmlere yorum yapmak suretiyle para kazanabilirsiniz" vaadiyle 18 ilde 23 kişiyi 6 milyon lira dolandırdığı belirlenen 8 şahıs,...

Bursa

Uzun süredir konuşmadığı kızıyla yeniden bir araya gelmek isteyen bir anne, tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçakladı.

Asayiş

Türkiye'nin yedi ilinde eş zamanlı düzenlenen Narkogüç-36 operasyonu, uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurdu.

Asayiş

Üç ayrı organize suç örgütünün çökertilmesi ve 47 şüphelinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan operasyon, suç dünyasına büyük bir darbe vurdu.

Asayiş

İnegöl Şipali Mahallesi'nde jandarmanın yaptığı yol uygulamasında, hırsızlık ve tehdit suçlarından aranan iki kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Türkiye

İstanbul'da CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ne büyük bir rüşvet operasyonu düzenlendi.

Asayiş

Yasa dışı bahis sitelerinde büyük bir operasyonun perde arkası... Antalya merkezli, 16 ilde yapılan operasyonda 120 şüpheli gözaltına alındı.

İnegöl

İnegöl Deydinler Mahallesi'nde jandarma ekipleri, 22 ve 19 yaşlarındaki üç Suriyeli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.