İstanbul'da CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ne büyük bir rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda belediyenin Başkan Yardımcısı N.S. dahil olmak üzere toplam 20 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürüttüğü operasyon, belediyede imarla ilgili rüşvet iddialarına odaklandı.

Bayburt'ta Özel Gereksinimli Öğrenciler At Çiftliğinde Dolu Dolu Bir Gün Geçirdi Bayburt'ta Özel Gereksinimli Öğrenciler At Çiftliğinde Dolu Dolu Bir Gün Geçirdi

Operasyonun Detayları

Emniyet güçleri tarafından düzenlenen operasyon, Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarını temel alıyor. Şüpheliler arasında yer alan Başkan Yardımcısı N.S.'nin gözaltına alınması, belediyede yüksek seviyede bir yolsuzluk şüphesini gündeme getirdi.

Altı Dönem Üst Üste Başkanlık Yapan Hasan Akgün

1955 yılında Trabzon'da doğan ve altı dönem üst üste Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'nı kazanan Hasan Akgün, bu olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Gözler, uzun süredir belediyeyi yöneten Akgün'ün vereceği tepkiye çevrildi.

Editör: Abdullah Argun