Bıçaklama Haberleri

bıçaklama haberleri ve güncel bıçaklama gelişmeleri, bıçaklama ile ilgili tüm video, bıçaklama fotoğrafları ve bıçaklama haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Bursa turundan İnegöl'e dönen arkadaşlar, şaka yüzünden tartışınca araçtan inip kavga ettiler. Kavgada bir kişi bıçakla ağır yaralandı.

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi, Kemalettin Samipaşa Caddesi'nde kardeşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Asayiş

Samsun'da yaşanan olayda evine gelip eşini rahatsız ettiği iddasıyla bir kişiyi yüzünden bıçakladı

İnegöl

 İnegöl'de, yabancı uyruklu iki grubun kavgası kanlı bitti. Gece saatlerinde yaşanan olayda bir kişi bıçaklandı, bir diğeri darp edildi.

3.Sayfa

Esenyurt Çınar Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda, Yunus Ç. isimli kişi, karısı Rojin Ç.'yi çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı.

Asayiş

olay, akşam saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokak’ta bulunan bir müstakil evde meydana geldi

Asayiş

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yol kenarında bıçakla yaralanmış halde bulunan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bursa

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, aldatma iddiası üzerine şiddete başvuran bir kadın, kocasını bıçaklayarak ikinci kattan itti.

Asayiş

Olay gece yarısı Ereğli Kapı Mahallesi Selçuk Bulvarında bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan Mert A. (19)...

Asayiş

Baba-oğul arasındaki kavgayı ayırmak isteyen üç kişi, kavga edenler tarafından bıçakla yaralandı.

Yaşam

Aynı okulda okuyan gençler arasında sosyal medya üzerinden başlayan kız meselesi gerçek hayatta kanlı bir kavga ile son buldu.

Asayiş

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE YABANCI UYRUKLU İKİ GRUP ARASINDA KAFETERYADA ÇIKAN VE DIŞARIYA TAŞAN KAVGADA 3 KİŞİ BIÇAKLANDI. YARALI HALDE OTOMOBİLE...