Çorum'da baba-oğul arasındaki kavgayı ayırmak isteyen üç kişi, kavga edenler tarafından bıçakla yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Acaba olayın altında yatan neden ne?

Giriş Paragrafı

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde yaşanan olay, sıradan bir kavga girişimi olmaktan çıkarak, üç masum insanın yaralanmasıyla sonuçlandı. Baba-oğulun sokak ortasında başlattığı kavga, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle daha da büyüdü.

Karşı şeride geçen araç takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Karşı şeride geçen araç takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

kavga 12 (1)

Olayın Detayları

M.E. ve oğlu A.E. arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olayı gören S.Ö., O.C. ve V.A. isimli üç kişi, kavgayı ayırmak için müdahale etti. Ancak bu sırada baba ve oğul tarafından bıçakla yaralandılar.

kavga 12 (2)

Yaralıların Durumu ve Hastane Sevki

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, onları Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Zanlıların Yakalanması

Polis ekipleri ve çarşı mahalle bekçilerinin hızlı müdahalesiyle, kavgayı başlatan baba-oğul kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma halen devam etmekte. Polis, olayın neden kaynaklandığını ve tüm detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.
kavga 12 (5)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR