Sağlık ekipleri Haberleri

sağlık ekipleri haberleri ve güncel sağlık ekipleri gelişmeleri, sağlık ekipleri ile ilgili tüm video, sağlık ekipleri fotoğrafları ve sağlık ekipleri haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

İki ev alevlere teslim oldu: İtfaiye amiri Türk bayrağını yanmaktan kurtardı

3.Sayfa

Kontrolden çıkan hafif ticari aracın bahçeye uçarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Mardin’de bir kişi boş araziye kurduğu çadırın içinde ölü bulundu.

3.Sayfa

Zonguldak’ta özel olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti.

3.Sayfa

3 çocuk babası 40 yaşındaki şahıstan haber alamayan yakınları evine gitti. İçeriye giren yakınları, şahsı ölü halde buldu.

3.Sayfa

Hafif ticari aracın hızlı tren köprüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

3.Sayfa

3 çocuk, traktörle gezerken devrilen traktörün altında kaldı. Kazada çocuklardan biri hayatını kaybederken, 2’si yaralandı.

3.Sayfa

Damat tartıştığı kayınpederini silahla vurarak öldürürken, eşi ve kayınvalidesini de yaraladı

3.Sayfa

Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

3.Sayfa

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, yaralanan Melek Öztekin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

3.Sayfa

Hemzemin geçitte karşıya geçmek isteyen ve gelen treni fark etmeyen yaşlı kadın, tren çarpması sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan bir araç direğe çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.