Müslim Serbest yazdı

TFF 3.Lig 1.Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunun yirminci haftasında kendi evinde karşılaştığı lider Kepez Spor Futbol A.Ş. ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

   Sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek alan temsilcimiz, bu hafta kendi evinde oynayacağı lider Kepez Spor Futbol A.Ş.'den de puan veya puanlar alarak play-offtaki yerini sağlamlaştırmak istiyordu.

   Buna karşın rakip Kepez Spor Futbol A.Ş. ise temsilcimizi yenerek grup liderliğini sürdürmek istiyordu.

    İnegöl İlçe Stadında kalabalık bir taraftar önünde oynanan maçın ilk yarısına konuk ekip Kepez Spor Futbol A.Ş.'nin vuruşu ile başlandı.

Temsilcimiz maçın başından sonuna kadar kontrollü oyununu başarıyla sahada uyguladı.

Temsilcimiz ilk yarıda Ekrem Kayılıbal, Yıldıray Koçal ve Abdülkadir Akyıldız ile bulduğu önemli pozisyonlardan sonuç alamadı.

Konuk ekip ise Hasan Gündoğdu, Bilal Gülden,  Emre Gemici ve Mustafa Acar ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

    Maçın ikinci yarısında da kontrollü oyununu başarıyla sürdüren temsilcimiz Yıldıray Koçal ve Abdülkadir Akyıldız ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 

Konuk ekip ise Ahmet Teker, Emre Gemici, Onur Kolay ve Ali Berke Timurcioğlu ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince müsabaka da başladığı gibi 0-0 sonuçlanmış oldu.

   Evet, temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü aldığı bu sonuçla lider Kepez Spor Futbol A.Ş.'ye çelme takmış oldu.

 Grupta 1.sırada yer alan Kepez Spor Futbol A.Ş. ile 2.sırada yer alan Aliağa Futbol A.Ş. 43'er puandalar.

Fakat Aliağa Futbol A.Ş.'nin bir maçı fazla. Temsilcimiz ise bu beraberlikle puanını 30'a çıkartarak grupta 5.sıradaki yerini korumuş oldu.

    Tarihinde ilk kez profesyonel bir ligde yer alan temsilcimizin play-off iddiasını sürdürüyor olması çok önemli.

Daha ilk sezonunda böylesine bir başarı elde eden temsilcimizin tüm yöneticilerini, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum.

Bu başarılı performanslarının sezon sonuna kadar devam edeceğine de inanıyorum.

   Temsilcimiz gelecek hafta pazar günü saat 14.00'te deplasmanda maddi olarak sıkıntılar içinde olan Edirnespor ile karşılaşacak. İnegöl Kafkas Spor Kulübü'ne bu maçta başarılar diliyorum.