Bursa'da polis, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve şehrin dört bir yanını birbirine katan bir aracın peşine düştü. Nefes kesen kovalamacanın ardından, araçtaki üç şüpheli, bir araca çarpıp hasar verdikten sonra yakalandı.

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (2)

Araçta yapılan aramada ise 172 gram metamfetamin ele geçirildi. Yakalanınca gözyaşlarına boğulan şüpheliler, suçu birbirlerine attı.

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (3)

Gece saatlerinde Bursa'nın Doburca Mahallesi'nde şüpheli bir araç, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçışa başladı. İzmir yolu üzerinden başlayan ve şehrin çeşitli mahallelerine uzanan kovalamaca, yunus polislerinin kararlı takibi sonucu, bir araca çarpıp hasar verilmesiyle son buldu.

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (4)

Araçta yapılan aramada, paspasın altına gizlenmiş 172 gram metamfetamin maddesi bulundu. Polis ekiplerine yakalandıklarında şüphelilerden biri gözyaşlarına hakim olamayıp, suçu diğer iki arkadaşının üzerine attı. Aracın ehliyetsiz ve alkollü sürücüsü Hanifi Buğra M. ise, aracı kendisinin kullanmadığını iddia etti.

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (5)

"Ehliyetim yok, alkollüyüm ama yemin ederim aracı ben kullanmıyordum," Hanifi Buğra M.

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (6)

Kovalamaca esnasında şüphelilerin başka bir araca çarparak hurdaya çevirdikleri ve bu SUV aracı bir başkasından emanet aldıkları ortaya çıktı. 

Genç Gazete Kaçtıkları Polislere Yakalanınca Ağlamaya Başladılar (7)

Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu

Araç sürücüsü Hanifi Buğra M.'ye bir dizi trafik ihlalinden dolayı toplam 87 bin 54 TL cezai işlem uygulandı ve araç trafikten men edildi. Şüpheliler, ele geçirilen uyuşturucu madde ile birlikte ifadeleri alınmak üzere polis merkezine teslim edildi.

Editör: Özkan Duran