Polis Kovalamacası Haberleri

Polis Kovalamacası haberleri ve güncel Polis Kovalamacası gelişmeleri, Polis Kovalamacası ile ilgili tüm video, Polis Kovalamacası fotoğrafları ve Polis Kovalamacası haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan araç sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı.

Asayiş

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp şehri birbirine katan araçtaki 3 kişi, yunus polisinin amansız takibi sonrası yakalanınca ağlama başladı.

Asayiş

İstanbul'un göbeğinde, Şişli'de yaşanan ve bir polis kovalamacasına dönüşen olay, adeta film sahnelerini aratmadı.

Asayiş

Kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkışları yasaklanan motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryeler için yapılan denetimlerden kaçanlar kayda geçti.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye mahallesinde polisin dur ihtarına uymayan ve ardından aracını terk ederek kaçan ehliyetsiz sürücü için polis arama çalışması başlattı.

Asayiş

Alkollü sürücünün polisten kaçışı, kilometreler süren kovalamacanın ardından büyük bir çarpışmayla sona erdi.

İnegöl

İnegöl'ün Sinanbey Mahallesi'nde, polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen şüpheli iki kişi, yalın ayak kaçışları sonucu yakalandı. Kaçak yollarla ilçeye geldikleri...

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde bir alkollü sürücü, polisleri görünce aracını terk edip kaçmaya başladı. Ancak, kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Asayiş

Lüks aracın kurşunlanması ve içindekilerin darp edilerek hastanelik edilmesi şehri sarsarken, polis kovalamaca sonucu iki şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Kask takmayan ve polisin "dur" ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü, kovalamaca sonucu bir başka sürücü tarafından dövüldü.