Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, seyir halindeki lüks bir araç, başka bir araçtan açılan ateş sonucu kurşunlandı.

Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu

Aracı durdurmak zorunda kalan sürücü ve yolcu, saldırganlar tarafından dövüldü. İki kişi hastaneye kaldırılırken, polis şüphelileri kovalamaca sonucu yakaladı.

arac kursunlama (2)

Olayın Detayları

Yol Ortasında Kurşun Yağmuru

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde yaşanan bu vahşette, 20 AFK 10 plakalı lüks araç, 20 AFK 488 plakalı otomobil tarafından takip edildi ve ardından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlarla delik deşik olan araç 100 metre sonra durmak zorunda kaldı.

arac kursunlama (6)

Saldırganların Dehşet Saçtığı Anlar

Araçtan zorla indirilen iki kişi, üç saldırgan tarafından acımasızca dövüldü. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hemen Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

arac kursunlama (4)

Polis Kovalamacası ve Yakalama

Kaçan saldırganların kullandığı aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, sıkı bir takip başlattı. Saldırganlardan ikisi Acıpayam Bulvarı'nda durdurulan araçta yakalandı. Üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
arac kursunlama (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR