Kabataş'ta gerçekleşen beklenmedik olay, trafik kazalarına yeni bir boyut kazandırdı. Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi'nde, annesi tarafından fark edilmeden çarpılan genç, durumu mizahi bir dille ele alarak etrafındakilere keyifli anlar yaşattı. Olay, genç adamın ve çevresindekilerin kahkahalarıyla son buldu.

Genç Gazete İnsan Kaza Yapınca Güler Mi Çarpan Kişi Annesi (2)

Annenin Sürprizi Trafiği Neşelendirdi

Bir annenin, trafikte ilerlerken önünde motosikletle seyreden oğluna yanlışlıkla çarpması sonucu yaşanan bu komik olay, İstanbul'un yoğun trafiğinde gülümsemek için bir neden oldu. Annesi, oğluna arkadan yaklaşırken aralarındaki mesafeyi doğru ayarlayamayınca küçük çaplı bir çarpışma meydana geldi.

Genç Gazete İnsan Kaza Yapınca Güler Mi Çarpan Kişi Annesi (1)

İşte Başarının Formülü: 10 Bin Saat Kuralı! İşte Başarının Formülü: 10 Bin Saat Kuralı!

Kahkaha Dolu Diyaloglar

Bir diğer motosikletli sürücünün "İyi misin?" sorusuna, genç adamın "Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?" cevabı, olay yerindeki herkesi güldürdü. Genç adamın bu neşeli ve şaşkın tepkisi, kazanın ciddiyetini hafifletti.

Genç Gazete İnsan Kaza Yapınca Güler Mi Çarpan Kişi Annesi (5)

"Ama kaskını bağla bak. Annen de olsa vuruyormuş bak," diye takıldı yardıma gelen bir diğer sürücü.

Genç Gazete İnsan Kaza Yapınca Güler Mi Çarpan Kişi Annesi (3)

Babası da aradı

Annenin çarpmasıyla neşelenen genç, kaskını düzeltirken babası tarafından arandı. Telefonla babasına durumu izah ederken, "Şimdi de babam arıyor. Hissetti galiba," diyerek ailesel bağların güçlü olduğunu ve teknolojinin bu bağları nasıl daha da pekiştirdiğini gösterdi. Genç adam, konuşmasını tamamlayıp yoluna devam etti.

Genç Gazete İnsan Kaza Yapınca Güler Mi Çarpan Kişi Annesi (4)

Kaynak: İHA