Trafik cezası Haberleri

trafik cezası haberleri ve güncel trafik cezası gelişmeleri, trafik cezası ile ilgili tüm video, trafik cezası fotoğrafları ve trafik cezası haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan araç sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı.

Asayiş

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp şehri birbirine katan araçtaki 3 kişi, yunus polisinin amansız takibi sonrası yakalanınca ağlama başladı.

Ekonomi

Trafikte hız sınırını aşan sürücülere kesilen cezalarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Asayiş

Bursa'da, gece saatlerinde gerçekleştirilen büyük çaplı 'huzur' operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

İstanbul Başakşehir'de drift yaparak trafiği tehlikeye atan spiker kadın, sosyal medyada paylaştığı macerasının bedelini ağır ödedi.

Asayiş

İnegöl' de, trafik ekiplerinden kaçan bir sürücü, 5 kilometre boyunca süren adeta film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca sonucu yakayı ele...

Gündem

Trafik cezasını ödemeyi unutanlara müjdeli haber geldi. Trafik cezası için erken ödeme yapmak isteyenlerin artık daha çok vakti var.

Asayiş

Taksim Meydanı'nda trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik yapılan denetimde, 5 şoföre aracın çalışma ruhsatının kapalı olmasından dolayı toplam 32...

Asayiş

Kask takmayan ve polisin "dur" ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü, kovalamaca sonucu bir başka sürücü tarafından dövüldü.

Asayiş

 Bursa'da bir alkollü sürücü ceza alırken, yanındaki müzisyen arkadaşları trafik kontrol noktasında neşeli bir konserle teşekkür etti.

Ekonomi

2024’te uygulanacak yeniden değerleme oranı, ekim enflasyonunun açıklanmasıyla netleşti.

Asayiş

Çevreyi rahatsız eden motosiklete hem para hem trafikten men cezası