Real Madrid'de forma giyen Türk futbolunun parlayan yıldızı Arda Güler, İspanya'da düzenlenen hazırlık maçları için Madrid'de bulunan U14 Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti. Güler, bu ziyaret sırasında İnegölspor'un altyapısından yetişen ve şu an U14 Milli Takımı'nda oynayan adını taşıyan genç futbolcu Arda Karaömer ile de bir araya geldi.

İki Arda, futbol ve kariyer hedefleri üzerine sohbet etme fırsatı bulurken, birbirlerine başarı dileklerinde bulundu. Arda Güler'in ziyareti, genç futbolculara ilham kaynağı oldu.

A2B8381B310A4A81Aa10C7Dd286C2D2F

Ayrıca, U14 Milli Takımının teknik heyetiyle de sohbet eden Arda Güler, oyuncuların sorularını yanıtladı. Ziyarete Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci de katıldı ve genç futbolculara yönelik motive edici bir konuşma yaptı. Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun, Arda Güler'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böyle etkinliklerin genç oyunculara büyük ilham verdiğini belirtti.

Ardalar Madridde Buluştu

İYİ Parti’den "İnegöl Adliyesi Yetersiz Mi?" Sorusu İYİ Parti’den "İnegöl Adliyesi Yetersiz Mi?" Sorusu

Arda Güler, ziyareti sırasında U14 Milli Takım oyuncularına sürpriz yaparak onlara kendi imzalı kramponlarını hediye etti. Günün sonunda, takım ile birlikte çekilen grup fotoğrafı ile bu özel an ölümsüzleştirildi.

Kaynak: Haber Merkezi