İNEGÖLSPOR Haberleri

İNEGÖLSPOR haberleri ve güncel İNEGÖLSPOR gelişmeleri, İNEGÖLSPOR ile ilgili tüm video, İNEGÖLSPOR fotoğrafları ve İNEGÖLSPOR haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Antalya'da gerçekleşecek olan U16 Gelişim Ligi Türkiye Şampiyonası Play-Off maçlarının sponsorluğunu İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ üstlendi.

İnegöl

İnegölspor'un eski teknik direktörü Bahaddin Güneş'in istifasının ardından henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmamış olan takım, yardımcı antrenörler eşliğinde ligdeki...

İnegöl

U16 Gelişim Ligi Türkiye Şampiyonası Play-Off maçlarına kalan temsilcimiz İnegölspor’un rakibi Mondihome Kayserispor oldu.

İnegöl

İnegöl UEFA standartlarında 2500 kişilik yeni tribüne kavuşuyor. Kapalı Maraton tribünün, karşısındaki portatif tribün 24 Nisan’da yıkılacak.

Spor

TFF 2. Lig'in güçlü takımlarından İnegölspor, kendi evinde Karaman Futbol Kulübü'nü ağırladı.

İnegöl

İnegölspor kendi evinde Karaman FK'yı ağırlarken, İnegöl Kafkasspor deplasmanda Arguvan Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

İnegöl

İnegölspor, zorlu Amedspor deplasmanından ağır bir yenilgiyle dönüyor. İki takım arasında oynanan mücadelede İnegölspor, 5-2'lik skorla mağlup oldu

İnegöl

İnegölspor, kendi evinde Belediye Derincespor ile karşılaştığı mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Spor

İnegölspor bugün İnegöl İlçe Stadyumunda Belediye Derincespor'u ağırlayacak.

İnegöl

Kazancı´da faaliyet gösteren Muhtarın Yeri, İnegölspor’umuzun yönetim kurulu üyelerini, teknik heyet ve futbolcularını iftarda ağırladı.

İnegöl

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ile yönetim kurulu görevlerinden istifa etti.

İnegöl

İnegölspor futbolcuları, kulübün daha iyi yerlere gelmesi için yönetim ve kulüp başkanına olan inançlarını maddi destekle pekiştirdiklerini açıkladı.