Spotify'da Para Kazanmak: 1 Ayda Ne Kadar Kazanabilirsin? Spotify'da Para Kazanmak: 1 Ayda Ne Kadar Kazanabilirsin?

Türkiye'nin bankacılık sektöründe devrim niteliğinde bir adım atıldı! Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT, ortak bir ATM platformu olan "TAM" altında bir araya geldi. Bu güç birliğiyle orta vadede ekonomiye 500 milyon dolarlık bir katkı sağlanması hedefleniyor. Yapılan açıklamaya göre, "TAM" platformu, üye bankaların müşterilerine daha hızlı ve avantajlı hizmet sunabilmek adına, bankacılık işlemlerinin tek noktadan ve kolay bir şekilde yapılmasına imkan sunacak.

7 Kamu Bankası, 1 Atm Çatısı Altında Buluştu! (3)

81 ilde 5 bin 600 adet ATM

TAM ATM’lerinde para çekme, para yatırma, bakiye sorgulamanın yanı sıra diğer bankacılık işlemleri de yapılabilecek. 81 ilde 5 bin 600 adet ATM ile müşterilere hizmet sunan platform, yakın gelecekte üye bankaların tüm ATM’lerinin sisteme dahil edilmesi ile 19 bin adede ulaşacak.

Bu işbirliği sonucunda ATM’ler ile müşteri alışkanlıklarının değişmesi, konvansiyonel şube bankacılığının işlem payının azalıp, operasyonel süreçlerin daha iyi yönetilmesi ve sektörün hizmet kalitesinin artması öngörülüyor. Platformun teknik detaylarının yer aldığı açıklamaya göre, TAM projesi ile üye bankaların müşterileri masrafsız ve komisyonsuz hizmet alabilecek. TAM projesi sahip olduğu inovatif teknoloji ve altyapı sayesinde özel bankaların da sistemlerini entegre edebilmesine imkan sağladı.

Bankaların üye müşterileri, herhangi bir ücret, masraf ödemeden bu hizmetten faydalanabilecek. 

Kaynak: Haber Merkezi