Boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü Boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü

Bursa'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Trafik polislerinin uygulama noktasından kaçmaya çalışan alkollü bir sürücü, başka bir kontrol noktasında yakalandı.

1.35 promil alkolle direksiyon başında bulunan sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken, aracı da trafikten men edildi. Ancak asıl sürpriz, sürücünün yanında bulunan müzisyen arkadaşlarının tepkisinde gizliydi.

trafik cezasi muzisyen (2)

Alkollü Sürücüye Özgün Cezalandırma Yöntemi

Müzisyenlerden Eğlenceli Tepki

Yakalanan sürücünün müzisyen arkadaşları, yaşanan duruma ilginç bir tepki gösterdi. Alkollü sürücüye verilen cezaya karşılık olarak, trafik polislerine ve basın mensuplarına mini bir konser vererek teşekkür etti. Bu renkli ve eğlenceli anlar, kameraya saniye saniye yansıdı.

trafik cezasi muzisyen (4)

Özür ve Tebessüm

Müzisyenler, arkadaşlarının alkollü araç kullanmasından dolayı özür dileyerek, "Beraberdik, biraz alkol aldık. Herkes görevini yapıyor, insanlık hali. Bir daha böyle bir şey olmayacak. Madem bir ceza yedik, bunun üzerine arkadaşım bugüne özel bir şarkı okuyacak" şeklinde konuştu. Bu samimi ve neşeli tavır, olay yerindeki herkesi tebessüm ettirdi.

"Beraberdik, çıkmadan biraz alkol aldık. Herkes görevini yapıyor. İnsanlık hali, bazen böyle şeyler oluyor. Bir daha böyle çıkmayı düşünmüyoruz. Madem bir ceza yedik, onun üzerine arkadaşım bugüne özel şarkı okuyacak"

Alkollü sürücü ise aldığı 4 bin lira üzerindeki ceza ve 6 aylık ehliyetine el konulma durumuyla karşı karşıya kaldı. Bu olay, hem trafik güvenliği konusunda ciddi bir uyarı niteliğinde hem de müzisyenlerin eğlenceli ve özgün tepkisiyle dikkat çekti.

trafik cezasi muzisyen (5)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR