Alkollü sürücü Haberleri

Alkollü sürücü haberleri ve güncel Alkollü sürücü gelişmeleri, Alkollü sürücü ile ilgili tüm video, Alkollü sürücü fotoğrafları ve Alkollü sürücü haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

İstanbul'un göbeğinde, Şişli'de yaşanan ve bir polis kovalamacasına dönüşen olay, adeta film sahnelerini aratmadı.

Asayiş

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde meydana gelen büyük çaplı zincirleme trafik kazası, Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçiş sırasında 10 aracın birbirine girmesiyle...

Asayiş

Alkollü sürücünün polisten kaçışı, kilometreler süren kovalamacanın ardından büyük bir çarpışmayla sona erdi.

İnegöl

Polis ekipleri alkollü sürücüyü polis arabasına bindirmek için ter döktü.

Asayiş

Alkollü bir sürücünün kontrolünü kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu oluşan zincirleme kazada bir kişi ağır yaralandı.

Yaşam

Bursa'da yaşanan olayda, alkollü bir kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje uçtu. Kaza sonrasında da gazetecilere saldırdı.

İnegöl

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde bir alkollü sürücü, polisleri görünce aracını terk edip kaçmaya başladı. Ancak, kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Asayiş

Antalya'da, alkollü bir sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin kaza yapması sonucu iki kişi yaralandı.

Asayiş

 Bursa'da bir alkollü sürücü ceza alırken, yanındaki müzisyen arkadaşları trafik kontrol noktasında neşeli bir konserle teşekkür etti.

Asayiş

Bursa'da polis ekiplerinin uygulamasını görünce geri giden sürücü, “Park edeceğim, ondan durdum” dedi.

İnegöl

İnegöl'de geç saatlerde yaşanan olayda, bir baba ve oğulun başından geçenler adeta film sahnelerini aratmadı. Alkollü bir şekilde babasına ait...

İnegöl

İnegöl'ün Mesudiye Mahallesi'nde, alkollü bir sürücü tarafından sebep olunan trafik kazasında park halindeki bir araç hasar gördü ve sürücü yaralandı.