Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattığı tespit...

Türkiye

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir depoya yapılan operasyonda 34 kilogram esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.

İnegöl

İnegöl Cerrah Mahallesi'nde uzun süredir aranan bir uyuşturucu taciri, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Asayiş

Kapıkule'de 2 tırın çekici kısmında yapılan aramada 58 kilogram Ecstacy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı.

Asayiş

Kütahya'da meydana gelen olayda kullandığı otomobilde bir çift spor ayakkabı içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirilen zanlı tutuklandı.

Asayiş

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahur vakti gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi yakalanırken, metamfetamin, esrar ve sentetik hap ele geçirildi.

Asayiş

İstanbul Sarıyer'de, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir aracın içinde, dolmalık biberlerin içine zulalanmış uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Asayiş

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp şehri birbirine katan araçtaki 3 kişi, yunus polisinin amansız takibi sonrası yakalanınca ağlama başladı.

Asayiş

İnegöl Kurşunlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol kontrolünde, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Kontrol sırasında 40 yaşındaki T....

Asayiş

Gece yaşanan bir gasp olayı, trajik bir kazayla sonuçlandı. Afyonkarahisar'da, gaspçılar kaçırılan bir otomobille traktöre çarpıp aracı ikiye böldü.

Asayiş

Samsun’da yolcu otobüsünde valizinde elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünün içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi...

Asayiş

İnegöl'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 1000 polisin katıldığı şafak operasyonunda gözaltına alınan 51 torbacıdan 37’si tutuklandı.