Alanyaspor'dan İnegölspor'a kiralık olarak gelen ve burada gösterdiği performans ile Alanyaspor'a geri dönen Yusuf Özdemir, performansı ile büyük beğeni topladı. Corendon Alanyaspor'un vazgeçilmez isimlerinden Yusuf Özdemir, saha içindeki başarılı performansıyla Galatasaray ve Trabzonspor'un dikkatini çekti. 15 maçta kaydettiği 2 gol ve 3 asistle takımına önemli katkılarda bulunan genç oyuncu, transfer spekülasyonları ve kariyer hedefleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor ve Teknik Direktör Değişikliği

Ömer Erdoğan'la başlayan sezona, üst üste gelen başarısız sonuçlar sonrası Fatih Tekke ile devam eden Alanyaspor, son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ilk yarıyı moralli tamamladı. Bu süreçte, 21 yaşındaki Yusuf Özdemir, takımının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

“İhracat Rakamları Takdire Şayan” “İhracat Rakamları Takdire Şayan”

"Yıldızlar Bizi Motive Ediyor"

Süper Lig'deki üst düzey takımların yıldız oyuncuları kadrosuna katmasının motivasyonunu artırdığını belirten Özdemir, "Bu kadar yıldızın ülkemize gelmesi bizi daha fazla motive ediyor ve konsantremizi daha fazla artırıyor. Avrupa'da izlediğimiz yıldız oyuncular ülkemize geldiği zaman mutlu oluyoruz," dedi.

Yüksek Hedefler ve Avrupa Rüyası

İkinci yarı için takımıyla yukarı tırmanma hedefinde olan Yusuf, Beşiktaş galibiyeti sonrası takım içerisinde oluşan inanılmaz havaya ve "Acaba Avrupa olur mu?" sorularına değindi. Kendini geliştirerek A Milli Takım formasını giyme hedefiyle EURO 2024'te sahada olmak istediğini belirtti.

Yusuf, Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmasına dair, "Bir gün Alanyaspor'a iyi bir bonservis kazandırarak gitmek istiyorum. Böyle takımların ilgilendiğini duyunca insan daha motive oluyor" dedi.

Fatih Tekke ve Francesco Farioli Etkisi

Fatih Tekke'nin oyuncuya özgüven aşıladığını ve Farioli'nin antrenmanlardaki özveri ve disiplin anlayışının kariyerinde önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Özdemir, bu teknik direktörlerle çalışmanın kendi gelişimine olan katkısını vurguladı.

Editör: Umut Gökdaş