Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan ve olaylarla sonuçlanan maçın ardından disiplin kararlarını açıkladı.

Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından alınan cezalar belli oldu.

Gündem

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gerçekleşen futbol maçlarında yaşanan şiddet olayları, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Spor

Dün akşam gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar gergin bir atmosferin doğmasına neden oldu.

Spor

TRENDYOL SÜPER LİG'NİN 30. HAFTASINDA TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE ARASINDA OYNANAN MAÇIN ARDINDAN SAHA KARIŞTI

Spor

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bugün oynanacak karşılaşmaların Video Yardımcı Hakemi (VAR) Onur Özütoprak oldu.

Spor

TRENDYOL SÜPER LİG'İN 29. HAFTASINDA TRABZONSPOR, SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI FATİH KARAGÜMRÜK'Ü 5-1 MAĞLUP ETTİ.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında evinde Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek, 5 hafta sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Spor

Türkiye Süper Lig'inde ara transfer dönemi tamamlandı. Adana Demirspor'un 9 oyuncu ile zirveye oturduğu transfer maratonunda son durum haberimizde.

Spor

Trendyol Süper Lig’de bugün Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak müsabakanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) hakemi Alper Çetin oldu.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etti.