Alanyaspor Haberleri

Alanyaspor haberleri ve güncel Alanyaspor gelişmeleri, Alanyaspor ile ilgili tüm video, Alanyaspor fotoğrafları ve Alanyaspor haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. 13 maçlık yenilmezlik serisi ve liderlik koltuğu için önemli bir karşılaşma.

İnegöl

İnegölspor ve Alanyaspor'da sergilediği performansla dikkat çeken genç futbolcu Yusuf Özdemir, transfer piyasasının gözdesi haline geldi.

İnegöl

İnegölspor'da kiralık olarak forma giyen ve performansı ile Alanyaspor'un vazgeçilmez ismi olan Yusuf Özdemir, büyük takımların ilgili çekiyor. İşte, Özdemir'in...

İnegöl

2021-2022 sezonunda İnegölspor forması giyen Yusuf Özdemir, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor formasıyla Beşiktaş'a attığı golle dikkatleri üzerine çekti....

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında yarın Corendon Alanyaspor'u konuk edecek.

Spor

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor, 25 Kasım Cumartesi günü 15. kez karşı karşıya gelecek.

Spor

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında C. Alanyaspor, konuk ettiği Galatasaray’a 4-1 mağlup oldu.Galatasaray şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde...

Spor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe, Alanyaspor maçındaki hakem kararları ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milyonların gözü önünde Fenerbahçe’yi doğruyorsunuz!" ifadelerini kullandı.

Spor

Depremzedeler yararına düzenlenen hazırlık müsabakasında karşı karşıya gelen Corendon Alanyaspor ve Galatasaray maçı öncesi duygu dolu anlar yaşandı.