Tarih 01 Şubat 2006. O tarihte  İnegöl Belediyesi, özel halk otobüs şoförlerine uyulması istenen kurallar konusunda bir toplantı yapar.

Tarih 01 Şubat 2006. O tarihte  Zabıta Komiseri Fehmi Doğan şoförlere kurallara uyulması konusunda uyarı yapar.

Yıllar geçti. Sizce Özel halk otobüs şoförleri kurallara yeterince uyuyor mu? Sorunun cevabını sizlere bırakıyor ve arşivden haberimizi paylaşıyoruz.

Genç Gazete İnegöl'de Halk Otobüs Şoförlerine Büyük Uyarı Kurallara Uymayanlar Cezalandırılacak! (2)

HALK OTOBÜS ŞOFÖRLERİ UYARILDI

İnegöl Belediyesi, özel halk otobüs şoförlerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, ulaşım hizmetlerinde yapılan yenilikler ve uyulması gereken kurallar konusunda kapsamlı bir uyarıda bulundu.

Kaliteli hizmet ve düzenli ulaşımın sağlanması amacıyla otobüslerin yenilenmesi kararı alınırken, kurallara uymayanların cezalandırılacağı vurgulandı. Bu hamle, İnegöl’de ulaşım standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Genç Gazete İnegöl'de Halk Otobüs Şoförlerine Büyük Uyarı Kurallara Uymayanlar Cezalandırılacak! (1)

Yenilenen Araçlar ve Güncellenen Kurallar

Zabıta Komiseri'nden Kesin Uyarılar

Zabıta Komiseri Fehmi Doğan tarafından yapılan açıklamada, özellikle durak dışı yolcu indirme-bindirme ve kılık kıyafet kurallarına uymayan şoförlere yönelik cezai işlemler uygulanacağı belirtildi. Doğan,

İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü
"Kaliteli hizmet ve düzenli ulaşımın sağlanması için otobüslerin yenilenmesi kararı alındı. Ancak tespit ettiğimiz bazı sıkıntılar var. Durak harici yolcu indirme ve bindirmelerin yasak olmasına rağmen bunların yapıldığını görüyoruz. Engelliler haricinde herhangi bir yolcu için durak olmayan yerlerde duranlar, yolcu alıp yolcu indirenler ve kılık kıyafet konusunda istenilen şartları yerine getirmeyenler cezalandırılacak”

diyerek, şoförlere kurallara sıkı sıkıya uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Kapak 114018 65 Yas Ustu Ucretsiz Ulasim Kartlari Icin Iki Formul.

Ulaşım Sorunlarına Dikkat Çekildi

Şoförlere yapılan uyarıların yanı sıra, şehir merkezindeki ulaşım ve trafik düzeni ile ilgili sıkıntılar da gündeme getirildi. Özellikle yanlış park edilmiş araçlar ve duraklara yakın nizami olmayan indirme-bindirme işlemleri, toplantıda ele alınan başlıca konular arasında yer aldı. Zabıta Komiseri Doğan, şoförlere, şehir merkezinde çekilmiş fotoğraflar göstererek bu konulara dikkat etmeleri gerektiğini anlattı. 

Tarih 01 Şubat 2006

Editör: Özkan Duran